Kutije za picu

Sve popularniji i traženiji tip kartonske ambalaže u poslednje vreme je kutija za picu. Upravo smo je iz tog razloga i uvrstili u našu ponudu.

Karakteristike kutije za picu

  • Ove kutije se proizvode od kartona. Karton je ekološki proizvod, koji ne zagađuje životnu sredinu
  • Veoma ih je lako reciklirati
  • Ekonomičnost
  • Karton od koga su izrađene je lagan, ali istovremeno i dosta čvrst
  • Zanimljiv dizajn, veoma pogodna za transport, lako se slažu jedna preko druge

Od kog materijala i u kojoj veličini proizvodimo kutije za picu?

Kao i kod većine kartonskih kutija u našoj ponudi, i kutiju za picu dizajniramo i pravimo u svim veličinama, tj. u onim koje traže naše mušterije. Dakle, Vaše je da nam opišete kako biste želeli da izgleda Vaša kutija, a naše je da Vam u najkraćem mogučem roku baš takvu kutiju i dostavimo.

U našoj ponudi postoji i opcija štampanja na kutiji za picu. Dostavite nam grafički crtež koji će predstavljati Vaš brend i imaćete odličnu reklamu na samoj kutiji. Štampa je moguća u punom koloru, u 4 različite boje.

Mikroval je materijal od koga izrađujemo kutije i on može biti u sivoj, beloj ili braon boji.

Za šta se sve mogu iskoristiti kutije za pice?

Da li ste znali da kutija za picu i nakon što ste je iskoristili može itekako biti korisna i poslužii za više različitih stvari. Evo nekih od njih:

  • Sigurno Vam nije palo na pamet da kutija od pice može da bude odličan stalak za laptop. Napravite par krajnje jednostavnih prepravki na kutiji i imaćete odlično postolje za laptop. Na ovom linku pogledajte kako to izgleda
  • Treba Vam dodatni prostor za odlaganje nekih sitnica? Ako je odgovor da, onda obavezno pogledajte kako izgleda ormarić za skladištenje od kutija za pice
  • Kutija od pice može postati čak i solarna pećnica, ovde pogledajte kako
  • Takođe, mogu poslužiti i za dekoraciju, kao postolje za razne drustvene igre, i za još mnogo toga, samo je potrebno malo mašte i kreativnosti
O nama

S.Z.R. Pan-Pak Lučani je osnovana 28.08. 1997. Kao samostalna zanatska radnja sa sedištem u selo Dljinu.

Od 09.07.2019. godine firma nastavlja delatnost kao preduzeće PAN-PAK FMP GROUP D.O.O. Osnovna delatnost firme je proizvodnja kartonske ambalaže od valovite lepenke.

Za ovih 25 godine koliko postojimo trudili smo se da se kvalitetom i konkuretnom cenom nametnemo kupcima, kao i pored oštre konkurencije, što najbolje govore i godine našeg postojanja i lista zadovljnih klijenata.

Kutije za picu u brojkama

Prema dostupnim istraživanjima, godišnje se u Americi, koja je inače njihov najveći potrošač,  proizvede i proda čak tri milijardi kutija za picu, a nakon toga se one recikliraju i dobije se približno 600.000 tona valovitog kartona.

Česta pitanja

Naravno, uvek je za Vas tu i naše osoblje, koje će Vam dati odgovor na sva Vaša pitanja i nedoumice i ako je potrebno, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva preporučiti Vam ono što će u najvećoj meri odgovoriti potrebama Vašeg poslovanja.

Koja je minimalna količina za porudžbinu?

Minimalna količina za porudžbinu je 500 komada po tipu.

Minimalna količina za kutiju sa štampom?

1000 komada sa štampom u jednoj boji, 2000 komada sa štampom u dve ili više boja.

Koliki je rok izrade?

Količine ispod 500m2 radimo od materijala na stanju, samim tim rok može biti dosta kratak, u svega nekoliko dana. Za veće količine rok izrade je oko 20 radnih dana od momenta porudžbine.

Da li vršite prevoz robe do kupca?

Da, vršimo uslugu prevoza našim vozilima za veće porudžbine. U voznom parku imamo maxi kombi sa prikolicom i kamion. Roba se isporučuje na paletama vezana i ustrečovana. Manje pošiljke šaljemo brzom poštom.

Pan – Pak fmp group,
Selo Dljin bb, 32240 Lučani

KONTAKT:
+381 60 011 0051
PIB 111539165
MB 21498815