Kartonske rolne - Rebrasti karton

Rebrasti karton ima široku primenu u industriji. Odlična je zaštita kabastih proizvoda od mnogobrojnih mehaničkih oštećenja koja bi mogla da nastanu prilikom transporta. Pored toga koristi se i za oblaganje podova, zatim za zaštitu mašina, nameštaja ili jednostavnije rečeno za zaštitu svih predmeta koje nije moguće standardno upakovati.

Ovakve kartonske rolne predstavljaju jeftino i fleksibilno rešenje za širok spektar lomljivih ili delikatnih predmeta. Napravljene su da veoma lako apsorbuju udarce kako bi Vaši predmeti ostali u besprekornom stanju. Lako se omotavaju oko proizvoda, smanjujući mogućnost bilo kakvog oštećenja u transportu.

Naše kartonske rolne su izuzetno lagane tako da će Vaši poštanski troškovi biti minimalni. Pored toga, lako se recikliraju, biorazgradive su, a i napravljene od recikliranih i održivih materijala – odlične za ekološki svesne operacije.

Dimenzije kartonskih rolni

Prema Vašoj potrebi kartonske rolne možemo da proizvodimo u širini od 100-210cm. Dužina je cca 80m. Težina kartona je cca 260g/m2. Težina jedne rolne na širini 210cm je 55kg.

O nama

S.Z.R. Pan-Pak Lučani je osnovana 28.08. 1997. Kao samostalna zanatska radnja sa sedištem u selo Dljinu.

Od 09.07.2019. godine firma nastavlja delatnost kao preduzeće PAN-PAK FMP GROUP D.O.O. Osnovna delatnost firme je proizvodnja kartonske ambalaže od valovite lepenke.

Za ovih 25 godine koliko postojimo trudili smo se da se kvalitetom i konkuretnom cenom nametnemo kupcima, kao i pored oštre konkurencije, što najbolje govore i godine našeg postojanja i lista zadovljnih klijenata.

Kada je nastao rebrasti karton?

Po zvaničnim informacijama, rebrasti karton je u proizvodnji od 1856. godine. Izmišljen je od strane prodavaca šešira iz Engleske – Edvarda Alena i Edvard Hila . Naime, njima je bio potreban materijal u koji ce staviti i poslati šešir, a da se pritom šešir ne deformiše, tj. da zadrži svoj prvobitni oblik i upravo su to i dobili ovakvim kartonom.

Česta pitanja

Naravno, uvek je za Vas tu i naše osoblje, koje će Vam dati odgovor na sva Vaša pitanja i nedoumice i ako je potrebno, na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva preporučiti Vam ono što će u najvećoj meri odgovoriti potrebama Vašeg poslovanja.

Koje standardne dimenzije imate na stanju?

Rolne koje uvek imamo na stanju su širine 2.1m i 1.8m.

Da li šaljete brzom poštom manje količine?

Ne, jer su isuviše gabaritne za slanje kurirskom službom. Međutim s obzirom da dostavljamo robu po celoj Srbiji, uvek je moguće da povezemo rolnu u Vašem pravcu pa da je Vi preuzmete na dogovorenom mestu.

Koja je minimalna količina za poručivanje?

Minimalna količina za poručivanje zavisi od same kvadrature kutije. Za količine ispod 500m2 kutije radimo iz sirovih formata što rezultuje otpadak pri izradi i samim tim utiče na kranju cenu proizvoda. Minimalan tiraž u ovom slučaju je 100 komada.

Da li vršite uslugu štampanja kutija?

Da, štampu radimo na minimalne tiraže od 1000-2000 komada po dimenziji u  zavisnosti od složenosti štampe. Možemo raditi do 4 boje u jednom prolazu.

Pan – Pak fmp group,
Selo Dljin bb, 32240 Lučani

PIB 111539165
MB 21498815